Solpaneler & Solceller i Dalarna

Dalarnas Takmontage
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

Det hörs kanske redan i vårt namn; Vi är ett lokalt företag som installerar solceller i hela Dalarna. Med lång erfarenhet i branschen, montörer som är specialister inom solceller och kvalitativa produkter kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss. Vi tar stolthet i vårt arbete och erbjuder generösa garantier. Tack vare väletablerade processer och leverantörer kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Är du nyfiken på att veta mer? Tveka inte på att kontakta oss så kan vi komma ut på ett kostnadsfritt hembesök!

Planera installationen av solceller på din villa i Dalarna

När du ska installera solceller på din fastighet i Dalarna behöver du besluta dig för hur stor anläggning som ska installeras. Då du ska bestämma storleken för din solcellsanläggning behöver du ta hänsyn till fastighetens energiförbrukning, utrymmet på taket och din budget för solcellsinstallationen.

När du ska välja storleken på din solcellsanläggning bör du välja en anläggning som kan producera minst 50 % av din fastighets elförbrukning. Detta så att du uppnår en bra avkastning på din investering över tid. När man installerar solpaneler på sin fastighet i Dalarna som producerar mer än hälften av fastighetens årsförbrukning av elektricitet är återbetalningstiden cirka 10 – 12 år.

Välja effekt på sina solpaneler

Har du en mindre villa eller ett fritidshus som förbrukar cirka 10 000 kWh per år kan du installera solceller på ditt hus i Dalarna som har en effekt på 5 kW. En solcellsanläggning på 5 kW producerar cirka 5 000 kWh per år. Denna anläggning kräver ett utrymme på taket på motsvarande 30 kvadratmeter.

Har du istället en normalstor fastighet som har en elförbrukning på cirka 20 000 kWh per år bör du välja en solcellsanläggning på 10 kW, som producerar cirka 10 000 kWh per år. Solpaneler på 10 kW behöver ett fritt utrymme på cirka 60 kvadratmeter på ditt tak.

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Pris för solceller i Dalarna

Vad priset blir för att installera en solcellsanläggning beror till stor del på vilken storlek du väljer och de förutsättningar som råder för din fastighet. När du anlitar oss på Dalarnas Solcellsmontage får du alltid ett fast totalpris för din installation av solceller. Det innebär att i priset ingår projektering, inköp av solceller och kringutrustning, material, installation och igångsättande av din solcellsanläggning.

Dessutom kan du använda dig av det gröna avdraget vilket innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 15 % på din totalkostnad. Avdraget gör vi direkt på vår faktura.

Solceller installerade i Dalarna

Få offert på dina solceller i Dalarnas redan idag!

Dalarnas Solcellsmontage är marknadsledande på solceller i Dalarna. Om du planerar att installera en solcellsanläggning kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan våra trevliga och skickliga solcellskonsulter inspektera vilka förutsättningar som råder för din fastighet, höra dina önskemål och bistå med rådgivning vid val av solceller.

Därefter kan vi lämna en offert med ett totalpris för din solcellsinstallation, utan att du förbinder dig för något. Självklart är vi med dig hela vägen från projektering och installation till igångsättandet av din solcellsanläggning.