Solceller och solpaneler i Älvdalen

Dalarnas län

Personal på Dalarnas Solcellsmontage

Vi på Dalarnas Solcellsmontage arbetar med marknadsledande produkter och all vår personal besitter lång erfarenhet i solcells-branschen. Tack vare vår utbud av tjänster inom både tak-och solceller kan vi erbjuda optimerade lösningar efter varje kunds behov.

Kontakta oss så kan vi berätta mer och komma ut på ett kostnadsfritt hembesök!

Kostnad för solceller i Älvdalen

Att investera i en solcellsanläggning är en smart och kostnadseffektiv energilösning som hjälper dig ta steget mot en hållbar vardag.

Räkna med att en anläggning för en normalstor villa med 10 kW ligger på en kostnad runt 200 000 kronor exklusive avdraget för Grön teknik.

Solceller installerade på villa av Dalarnas Solcellsmontage

Finansiera din solcellsanläggning i Älvdalen med skatteavdrag

Att skaffa solceller hemma i Älvdalen kostar en hel del initialt, men med hjälp av fördelaktiga skatteavdrag blir det en kostnadseffektiv investering som snabbar på återbetalningstiden.

Grön teknik

Grön teknik är ett avdrag som sänker kostnaden för både material och installation med upp till 20 %. Taket för avdraget ligger på 50 000 kronor per person och år.

Skatteavdrag vid försäljning av överskottsel

Den överskottsel du producerar säljs automatiskt till det fasta elnät du är ansluten till och genererar direkta intäkter till dig som ägare av solcellsanläggningen. Dessutom får du 60 öre i skatteavdrag för varje kWh du säljer. 

På ditt skattekonto på Skatteverkets webbplats kan du se hur mycket avdrag du kan nyttja. 

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Vi hjälper dig från start till mål

Dalarna Solcellsmontage har installatörer med lång erfarenhet och bred kompetens, vi erbjuder dig skräddarsydda helhetslösningar där vi ser till att optimera din anläggning utifrån fastighetens förutsättningar. 

Med vår långa erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss goda samarbeten med de bästa återförsäljarna av marknadsledande produkter. Detta bidrar till att vi kan erbjuda dig som kund rimliga priser och goda garantier på både arbete och produkter. 

För att du som kund ska kunna känna dig trygg med våra tjänster, råder vi dig att ta reda på mer om oss genom att exempelvis titta på våra referenser från tidigare utförda projekt. 

Passar solceller för alla fastigheter i Älvdalen?

Alla fastigheter har tyvärr inte förutsättningarna som krävs för att en solcellsanläggning ska vara en lönsam investering. Därför är det viktigt att du alltid anlitar en expert inom installation av solceller för att göra en noggrann utvärdering innan du väljer att investera. 

Dalarnas Solcellsmontage erbjuder alltid kostnadsfria hembesök där vi tittar på befintlig takkonstruktion, väderstreck, vinklar och ditt hushålls behov. Efter besöket får du en fullständig offert på det totala arbetet. 

Behöver ditt tak renoveras innan installation ordnar vi även det, solpanelen ska förhoppningsvis sitta där runt 30 år! 

Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där vi tittar på din fastighets förutsättningar och ditt hushålls behov, för att kunna överlämna en fullständig offert för det totala projektet. 

Vanliga frågor om solceller

Kan man installera solceller i alla väderstreck?

Mest fördelaktigt är söderläge, men både väster och öster fungerar också, även om det inte är optimalt eftersom det ger ett bortfall på hela 20 %. Att installera i norrläge är dock inte ett alternativ. 

Behöver solceller mycket underhåll?

En stor fördel med solceller är att de kräver minimalt med underhåll, dock kan växelriktaren behöva bytas ut efter 10–15 år. 

Behöver du skotta taket ska du vara försiktig så att du inte skadar panelen, spara gärna en decimeter snö!

Fungerar solcellerna även vid dåligt väder?

Så länge det är ljust fungerar solcellerna som inte är beroende av värme, utan solens energi. En molnig himmel hämmar dock produktionen något.

Väldigt duktiga montörer.
Instalationen gick fort och fungerar bra.
Jag rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage
/Carl och Inga Larsson
Google recension
Hade haft några företag på besök före att Elias Sjögren kom hem till mig. Kombinationen av hans expertis och den lokala tryggheten med koncernen gjorde valet enkelt för mig. Allting har gått jätte bra från Besök till installation. Rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage.
Google recension
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage! 5/5
Facebook recension

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!