Solpaneler & Solceller i Falun

Dalarnas län
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

Med vårt säte i Falun är vi på Dalarnas Solcellsmontage en lokal aktör som kan vara med dig hela vägen när du ska installera solceller. Vi har många års erfarenhet i branschen och all vår personal är utbildad.

Kontakta oss så kan vi komma ut på ett kostnadsfritt hembesök. Våra offerter skräddarsys efter ditt behov och dina önskemål!

En av de bästa investeringar som en fastighetsägare kan göra är att installera en solcellsanläggning för att producera egen elektricitet för sin fastighet. Utöver att man kan få en mycket bra avkastning på sin investering i solceller över tid så ökar man också värdet på sitt hus. Andra vinster med solceller på sin fastighet i Falun är att man även bidrar till en bättre miljö.

Fungerar solceller bra i Falun, Dalarna?

Sverige har mycket gynnsamma förhållande för solceller då det råder en bra solinstrålning och många soltimmar i landet. Den genomsnittliga solinstrålningen i Sverige ligger på cirka 800 - 900 kWh per år och kvadratmeter i norra Sverige, 1 000 – 1 200 kWh per kvadratmeter och år i mellersta Sverige och 1 200 – 1 400 kWh per år och kvadratmeter i Södra Sverige.

Om en solpanel har en verkningsgrad på 17 % kan man för varje kvadratmeter solceller producera mellan 136 - 238 kWh, beroende på var i Sverige ens fastighet är belägen. Det innebär i princip att en investering i solceller näst intill alltid är lönsamt, oavsett var i Sverige fastigheten ligger belägen.

Solceller installerade av Dalarnas Solcellsmontage

Solceller jämfört med andra förnybara energikällor

Solceller hämtar sin energi från solen, vilket är en kraftkälla som är både gratis och varar för evigt. Till skillnad mot andra förnybara energikällor så fungerar solceller även då det är vindstilla eller då vattnet i bäcken fryser, så länge solen går upp. Solceller i Falun kan också producera elektricitet då det är molnigt eller regnar, även om effekten kan gå ned något.

5 Fördelar med att installera solpaneler på sitt hus i Falun

1. En investering i solceller i Falun är lönsamt och ger en bra avkastning över tid i form av minskade energikostnader.

2. Ökar din fastighets värde.

3. Du kan använda det gröna avdraget för att reducera din totalkostnad för investeringen med 15 %.

4. Minskar din känslighet då elbolagen höjer priserna på elektricitet.

5. Har låg klimatpåverkan och bidrar till en bättre miljö.

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Låt oss hjälpa dig med installation av dina solceller Falun

Om du planerar att installera solceller på din fastighet i Falun kan du vända dig till oss på Dalarnas Solcellsmontage som är marknadsledande på solceller i Dalarna. Vi kan bistå dig med konsultation, då du ska välja solceller, och med installation av dina solceller till ett rättvist pris. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan diskutera förutsättningarna för din investering i solceller.

Väldigt duktiga montörer.
Instalationen gick fort och fungerar bra.
Jag rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage
/Carl och Inga Larsson
Google recension
Hade haft några företag på besök före att Elias Sjögren kom hem till mig. Kombinationen av hans expertis och den lokala tryggheten med koncernen gjorde valet enkelt för mig. Allting har gått jätte bra från Besök till installation. Rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage.
Google recension
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage! 5/5
Facebook recension

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!