Solpaneler & Solceller i Smedjebacken

Dalarnas län
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

Är du också trött på höga energikostnader kan även du göra som många andra privata fastighetsägare i Smedjebacken - installera solceller på ditt hus. Med egna solpaneler på taket kan du producera en stor del av din fastighets energiförbrukning själv samtidigt som du även bidrar till en bättre miljö.

Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök och offert!

Hur går en installation av solpaneler till i Smedjebacken?

Att anlita oss på Dalarnas Solcellsmontage föratt installera dina solceller i Smedjebacken är helt okomplicerat. Vi hjälper dig genom hela projektet så allt blir rätt från början till slut så du får ut maximal effekt från dina solceller och därmed en bra lönsamhet.

Vi har installerat 100-tals solcellsanläggningar åt privata fastighetsägare i Dalarna och Gävleborg vilket gör att vi har en väl inarbetad process vid installation av solpaneler.

Solceller installerade på villa av Dalarnas Solcellsmontage
1. Boka hembesök

Det börjar med att du väljer att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan komma ut och inspektera din fastighet, lyssna på dina önskemål och lämna råd. Därefter kan vi överlämna en analys, kalkyl och en offert för din solcellsanläggning.

2. Gå igenom offert

När du accepterat vår offert så lägger vi tillsammans upp en tidsplan samtidigt som material beställs.

3. Installation av solceller

På överenskommen dag påbörjar vi arbetet med att installera dina solpaneler för din fastighet i Smedjebacken. Normalt tar installationen ett par dagar, beroende på hur stor solcellsanläggning som ska installeras.

4. Elmätare installeras

Efter att vi är klara så behöver ditt elbolag komma ut och installera en ny elmätare för din fastighet.

5. Aktivering och kontroll

Därefter så kommer vi tillbaka för att sätta igång din solcellsanläggning och samtidigt kontrollera att den är fullt optimerad för maximal effekt.

6. Du får garantier och dokumentation

Slutligen överlämnar vi våra garantiåtaganden, dokumentation och en faktura där vi redan har dragit av det Gröna avdraget.

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Frågor och svar om solpaneler och solceller i Smedjebacken

Vilka solpaneler är bäst?

För fastigheter finns det normalt två typer av solpaneler, monokristallina och polykristallina solpaneler. Monokristallina solpaneler har högst effekt och bäst verkningsgrad och är bäst lämpade då det finns ett begränsat utrymme att installera solpaneler på. Om man har ett stort utrymme till förfogande kan polykristallina solpaneler vara ett alternativ då dessa är billigare och därmed kan flera solpaneler installeras för högre effekt.

Hur stort skatteavdrag kan man göra för solceller?

När man investerar i solceller kan man använda ett Grönt avdrag. Det innebär att man kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 15 % av totalkostnaden upp till maximalt 50 000 kronor per person och år.

Fungerar solceller även på vintern?

Ja, men effekten är låg då soltimmarna är väldigt få. Man uppskattar att solceller producerar cirka 5 % av den totala produktionsmängden under vintermånaderna och resterande 95 % under resten av året. Sämst elproduktion är under januari och februari månad.

Väldigt duktiga montörer.
Instalationen gick fort och fungerar bra.
Jag rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage
/Carl och Inga Larsson
Google recension
Hade haft några företag på besök före att Elias Sjögren kom hem till mig. Kombinationen av hans expertis och den lokala tryggheten med koncernen gjorde valet enkelt för mig. Allting har gått jätte bra från Besök till installation. Rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage.
Google recension
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage! 5/5
Facebook recension

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!