Solpaneler & Solceller i Hedemora

Dalarnas län
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

Funderar ni på att installera solceller till er fastighet i Hedemora? Vi är stolta över att vara ett av Dalarnas mest rekommenderade företag inom solenergi. Våra montörer är utbildade och vi arbetar med kvalitativa produkter för att säkerställa långsiktiga och hållbara installationer. Givetvis erbjuder vi även generösa garantier.

Kontakta oss redan idag - så berättar vi gärna mer!

Tips: Installera solpaneler vid takbyte i Hedemora

Ett tak har en livslängd på cirka 30-40 år medan solceller har en livslängd på cirka 30 år. Det innebär att om man monterar solceller på ett tak som har några år på nacken så finns det en risk att taket behöver bytas under solcellernas livslängd. Det medför extra kostnader vid ett takbyte samtidigt som man får betala installationen för sina solceller en gång till, efter takomläggningen.

Solceller installerade på Villa av Dalarnas Solcellsmontage

Granska takets skick i samband med installation av solpaneler i Hedemora

När du planerar att installera solceller på din fastighet i Hedemora bör du alltid första genomföra en inspektion av din fastighets tak. Är takets skick dåligt eller har taket snart uppnått sin fulla livslängd kan det bli extra kostsamt att installera solceller. Detta för att det finns en risk att taket behöver bytas inom en snar framtid vilket innebär att dina solceller behöver monteras ned och efter takbytet åter igen installeras på nytt.

Helhetslösning för takbyte och solcellsinstallation

Den mest kostnadseffektivaste lösningen då du har ett gammalt tak är att genomföra ett takbyte och installera solceller i samband med detta. Det finns även en del kostnadsvinster då det redan finns personal på plats, material och ställning uppställd.

Det gör att man kan spara in kostnader för transporter och andra kringkostnader. Dessutom kan arbetet med att montera fästen inkluderas i takarbetet vilket innebär att arbetet med att montera solceller kan utföras på kortare tid.

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Vi kan erbjuda takbyte och installation av solceller i Hedemora

Dalarnas Solcellsmontage drivs av det väletablerade takföretaget Dalarnas Takmontage, som är marknadsledande på takarbeten i Dalarna. Genom att vi kan erbjuda unik kompetens inom både tak och solceller kan vi erbjuda dig en kostnadseffektiv lösning då du vill installera solceller samtidigt som du byter tak.

Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där våra experter kan inspektera ditt tak och förutsättningarna för installation av solceller. Då kan du samtidigt erhålla rådgivning kring ditt takprojekt och få hjälp med att välja material. Efter vårt möte kan vi erbjuda en offert med ett fast, rättvist pris för både takarbetet och solcellsinstallationen. Självklart kan du använda dig av både ROT-avdrag och det gröna avdraget då du anlitar oss för takarbeten.

Väldigt duktiga montörer.
Instalationen gick fort och fungerar bra.
Jag rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage
/Carl och Inga Larsson
Google recension
Hade haft några företag på besök före att Elias Sjögren kom hem till mig. Kombinationen av hans expertis och den lokala tryggheten med koncernen gjorde valet enkelt för mig. Allting har gått jätte bra från Besök till installation. Rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage.
Google recension
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage! 5/5
Facebook recension

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!