Solceller och solpaneler i Mora

Dalarnas län
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

Funderar du på att investera i en solcellsanläggning för din fastighet i Mora, då finns våra kompetenta och erfarna installatörer på Dalarnas Solcellsmontage här för att hjälpa dig från början till slut, med hela processen. 

Kontakta oss - så berättar vi gärna mer!

Förutsättningar för solceller i Mora

En solcellsanläggning är en stor men lönsam investering – om din fastighet har rätt förutsättningar för effektiv produktion av solel. Det första du bör göra är att kontakta din lokala installatör och expert på solceller i Mora för att undersöka förutsättningarna. 

Dalarnas Solcellsmontage erbjuder kostnadsfria hembesök där vi tittar på ditt befintliga takskick, vinklar och väderstreck, samt om det finns risk för störande skugga under dagen som kan hämma produktionen av solel. Efter besöket ger vi dig en fullständig offert på projektet.

Fem fördelar med att installera solceller hemma i Mora

 1. Mindre beroende
  Som mikroproducent av solel blir du mindre beroende av det fasta elnätet och dess stigande priser, kort sagt: du slipper oroa dig över elräkningen. 
 2. Ökat värde
  Fastigheter med solceller installerade har en tendens att säljas till ett högre pris. Även om taxeringsvärdet inte förändras höjs värdet på din villa. 
 3. Miljö
  Din egenproducerade el bidrar till att både minska behovet av el, fossila bränslen. Dessutom bidrar du till det fasta elnätet genom att sälja din överskottsel producerad av förnybar solenergi. 
 4. Sänkta energikostnader
  Du kommer att åtnjuta sänkta energikostnader för många år framöver genom bra avkastning från dina solceller.
 5. Fördelaktiga skatteavdrag
  Som privatperson har du möjlighet att nyttja skatteavdrag för både den initiala investeringskostnaden som för överskottselen du säljer till det fasta elnätet. 

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Vad kostar det med solceller i Mora?

Kostnaden för en normalstor villa med 10 kW solceller brukar landa på strax under 200 000 kronor, med stöd av skatteavdrag som Grön teknik kan du få ner den totala kostnaden med upp till 20 %!

Beroende på hur din fastighets förutsättningar ser ut ska den förväntas avkasta 5–15 % per år, med en återbetalningstid på mellan 10–15 år (inklusive skatteavdrag). 

Grön teknik: Tänk på att Grön teknik räknas in bland avdrag för både ROT och RUT. För att få koll på hur mycket avdrag du har kvar att använda loggar du enkelt in på ditt skattekonto på Skatteverkets hemsida.

ROT-avdrag: Väljer du att köpa in materialet själv, kan du nyttja ROT-avdrag med upp till 30 % av arbetskostnaden för att installera solcellsanläggningen på taket i Sälen. Självfallet gör vi avdraget direkt på din faktura! 

Solceller installerade på villa

Anlita din lokala installatör av solceller i Mora

Dalarnas Solcellsmontage är ett etablerat företag med lång erfarenhet och rutin, specialiserade på solceller inom Dalarna. 

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar med fast pris för projektering, solpaneler och installation. Alltid bra priser på marknadsledande produkter, lyhörd kundservice och fina garantier på både arbete och material. 

Ta gärna del av våra referenser från tidigare utförda arbeten för att få veta mer om oss

Välkommen att höra av dig till oss vid alla slags frågor rörande solceller i Mora – vi ser fram emot att få hjälpa dig ta steget mot en mer hållbar vardag!

Väldigt duktiga montörer.
Instalationen gick fort och fungerar bra.
Jag rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage
/Carl och Inga Larsson
Google recension
Hade haft några företag på besök före att Elias Sjögren kom hem till mig. Kombinationen av hans expertis och den lokala tryggheten med koncernen gjorde valet enkelt för mig. Allting har gått jätte bra från Besök till installation. Rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage.
Google recension
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage! 5/5
Facebook recension

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!