Hem

Om oss på
Dalarnas Solcellsmontage

Dalarnas Solcellsmontage är ett företag med rötter både i tak- och solelbranschen. Vi erbjuder lösningar som alltid är optimerade för både ditt tak och dina elbehov. Våra anläggningar är väl anpassade efter svenska förhållanden och svensk byggteknik. Företaget är grundat av David Börjesson i samarbete med Dalarnas takmontage. David har mycket lång erfarenhet från den svenska solelbranschen och är bl.a. medgrundare till Svenska solelmässan, Sveriges största mötesplats för solelbranschen. Tidigare i sin karriär har han varit involverad i flera av Sveriges största solelanläggningar.

Dalarnas takmontage är en ledande aktör inom takbranschen i Dalarna med mycket gott rykte och hög kundnöjdhet. Dessa förutsättningar ger dig som kund en stor trygghet och en långsiktigt hållbar affär när du köper en solelanläggning från Dalarnas solcellsmontage. Vi är granskade och godkända av Solexperter.

1550

+

Takomläggningar

950

+

Solcellsinstallationer

En kontaktperson

Du har alltid en och samma kontaktperson under hela processen, från start till mål.

Utbildade montörer

Alla våra montörer på Dalarnas Solcellsmontage är specialutbildade för installation av solel.

Fotodokumentation

Ditt system fotodokumenteras under hela processen så att du själv kan gå tillbaka och se att installationen är korrekt. Anläggningen kommer sedan att få en slutkontroll av vår personal.

Framtidssäkra ditt hem med hjälp av Dalarnas Solcellsmontage

Framtidssäkra ditt hem genom att göra en trygg investering i solel och elbilsladdare. Boka ditt kostnadsfria hembesök idag för att ta reda på hur mycket pengar du kan spara.

Boka hembesök

Helhetslösningar inom solenergi

Genom att våra erfarna medarbetare har spetskompetens inom området kan vi erbjuda dig skräddarsydda lösningar som är kostnadseffektiva och ger dig maximal avkastning. Vi samarbetar med ett flertal leverantörer som alla är proffs inom sina respektive områden, så att vi kan erbjuda dig miljövänliga och högkvalitativa helhetslösningar inom solenergi.

Solljus till energi

Sänk elkostnader

Insats för miljön

Vinnare av årets företagare

Juryns motivering: "På ett imponerande sätt har detta företag vuxit från en idé till ett framgångsrikt bolag. Med slutkunden i fokus samt tydliga mål och visioner har man på kort tid utvecklat sin affär."

Idag har man breddat verksamheten, man är både sin egen kund och leverantör. Med en hållbar och kvalitetssäkrad affärsmodell har man blivit en attraktiv arbetsgivare. Verksamheterna sysselsätter idag ca 60 personer och har kunder över hela Dalarna.

Läs om vinsten på DTM hemsida

Medarbetare på Dalarnas Solcellsmontage

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!