Solpaneler & Solceller i Valbo

Gävleborgs län
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

I Sverige har vi mycket goda solförhållanden som bra solinstrålning och många soltimmar, jämförbart med många länder i Europa. Det innebär att den som vill installera solceller på sitt hus i Valbo för att producera egen elektricitet har goda förutsättningar att få en bra avkastning på sin investering.

Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt hembesök hos dig och berättar mer!


Installera solpaneler på sitt hus i Valbo

Det finns många fördelar med att installera en egen solcellsanläggning och egentligen bara en nackdel, vilket är den höga initiala kostnaden för investeringen. Dock kan man ta del av ett Grönt avdrag vilket innebär att man kan minska totalkostnaden för sin investering i solpaneler i Valbo med 15 %.

Fördelar med att installera solceller

- Solceller har noll i utsläpp vid drift och kräver inget underhåll som leder till utsläpp vilket gör solceller till en av de bästa förnybara energikällorna

- Man får en bra avkastning på sin investering under en lång tid framåt

- Värdeökningen på en fastighet med solceller är mycket bra

- Man blir mindre känslig i samband med prishöjningar på el då man producerar en del av fastighetens energibehov själv

- Det går att ansluta olika kringutrustning till sina solceller i Valbo som exempelvis elbilsladdare och värmepump vilket gör att man kan sänka sina energikostnader än mer

Projektbild från Dalarnas Solcellsmontage

Så här går en installation av solpaneler till

När du anlitar oss på Dalarnas Takmontage kan vi hjälpa dig med en snabb, korrekt och helt okomplicerad installation av dina solceller i Valbo. Våra utbildade och erfarna solcellsmontörer i Valbo ser alltid till att varje installation blir lyckad så att kunderna får ut optimal effekt och maximal livslängd för bäst lönsamhet.

1. Kostnadsfritt hembesök

Till att börja med kan du boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan komma ut till din fastighet och inspektera vilka förutsättningar som föreligger. Då kan vi ta fram en analys och kalkyl som visar vilken effekt du kan få ut av dina solceller och därmed en beräknad avkastning på din investering.

Efter vårt hembesök kan vi överlämna en prisvärd offert för dina solpaneler i Valbo.

2. Tidsplan och genomförandet

Efter att du har accepterat vår offert så lägger vi tillsammans upp en tidsplan och beställer material och ställning.

På överenskommen dag påbörjar våra skickliga solcellsmontörer arbetet med att installera dina solpaneler, vilket tar cirka 1– 2 dagar beroende på hur stor solcellsanläggning som ska installeras.

Därefter kommer en behörig elektriker att ansluta din solcellsanläggning till en växelriktare så allt är klart för att installera din nya elmätare som ansluter dina solceller till elnätet. Att installera en ny elmätare utförs av ditt elbolag och kan ta upp till 2 veckor att få klart.

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

3. Driftsättning och effektmätning

Efter att den nya elmätaren är installerad så kommer vi ut på nytt och startar upp din solcellsanläggning så att den börjar producera elektricitet. I samband med detta genomför vi även en besiktning, tillsammans med dig så du är 100 % nöjd, och mäter effekten från dina solceller.

4. Överlåtande av garantiåtaganden

Till sist överlämnar vi våra garantiåtaganden för din solcellsanläggning och en faktura där vi redan har dragit av det gröna avdraget.

Väldigt duktiga montörer.
Instalationen gick fort och fungerar bra.
Jag rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage
/Carl och Inga Larsson
Google recension
Hade haft några företag på besök före att Elias Sjögren kom hem till mig. Kombinationen av hans expertis och den lokala tryggheten med koncernen gjorde valet enkelt för mig. Allting har gått jätte bra från Besök till installation. Rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage.
Google recension
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage! 5/5
Facebook recension

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Gävleborgs län

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!