Solpaneler & Solceller i Söderhamn

Gävleborgs län
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

Planerar du att installera solpaneler på din fastighet i Söderhamn så att du kan minska dina energikostnader för ditt hus och samtidigt slå ett slag för miljön så är du i gott sällskap. Fram till idag har massor av privata fastighetsägare i Söderhamn valt att installera solceller så de kan producera en del av sin fastighets energiförbrukning själv och bli mer oberoende.

Kontakta oss så kan vi berätta mer! 

När du vill installera solpaneler i Söderhamn

Processen att installera en egen solcellsanläggning på din fastighet är enkel idag då det varken krävs bygglov eller massor av administration inför installationen. Om du vänder dig till oss på Dalarnas Solcellsmontage har vi väl inarbetade processer för att kunna erbjuda våra kunder en lyckad installation varje gång.

1.     Boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan inspektera ditt tak och ta fram en analys

2.     Du får en offert med ett fast pris för dina solceller så du vet exakt vad det kostar

3.     Vi lägger tillsammans upp en tidsplan för projektet

4.     Installationen genomförs av våra behöriga solcellsmontörer på överenskommen tid

5.     Efter att du fått ny mätare så startar vi upp dina solceller så du kan börja producera el

6.     Slutligen överlämnar vi våra generösa garantier på din solcellsanläggning

Att få solceller installerade i Söderhamn tar under normala förhållanden cirka 1 – 2 månader att slutföra, från beställning till driftssättning av din solcellsanläggning. När du anlitar oss på Dalarnas Takmontage kan du även använda dig av gröna avdraget, vilket innebär att du kan göra ett skatteavdrag på 15 % av totalkostnaden. Avdraget får du direkt på vår faktura.

Solceller på garage installerat av Dalarnas Solcellsmontage

Är det lönsamt att installera solpaneler i Söderhamn?

Söderhamn har relativt goda solförhållanden som ligger kring genomsnittet för Sverige vilket gör att en solcellsanläggning som är korrekt installerad kommer att bli lönsam. För att få ut bäst effekt av dina solceller i Söderhamn ska solcellerna installeras i söderläge på ett tak som har en lutning på 40 – 45 grader och som inte hamnar i skugga.

För att få bäst lönsamhet bör du installera en solcellsanläggning som producerar minst hälften av fastighetens energibehov. Då är normalt återbetalningstiden för dina solceller cirka 10 år. Därefter kan du se fram emot en bra avkastning i form av sänkta energikostnader i upp till ytterligare 20 år.

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Installera solceller i samband med takbyte i Söderhamn

När du ska installera solceller är det lämpligt att göra detta i samband med att du genomför en takomläggning. Detta då solceller har lika lång livslängd som ett tak vilket annars kan leda till att du behöver betala dyrt för att installera dina solceller igen, vid ett framtida takbyte.

Om du väljer att anlita oss på Dalarnas Solcellsmontage kan vi hjälpa dig med både takomläggning och installation av solceller i Söderhamn till ett rimligt pris. Det innebär också att kostnaden för din installation av solceller blir lite lägre då vi redan har ställning, utrustning och personal på plats.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att sänka dina energikostnader.

Väldigt duktiga montörer.
Instalationen gick fort och fungerar bra.
Jag rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage
/Carl och Inga Larsson
Google recension
Hade haft några företag på besök före att Elias Sjögren kom hem till mig. Kombinationen av hans expertis och den lokala tryggheten med koncernen gjorde valet enkelt för mig. Allting har gått jätte bra från Besök till installation. Rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage.
Google recension
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage! 5/5
Facebook recension

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Gävleborgs län

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!