Solpaneler & Solceller i Avesta

Dalarnas län
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

Vi på Dalarnas Solcellsmontage är aktiva i hela Avesta med omnejd. Våra installatörer är utbildade och våra produkter har hög standard för att säkerställa en långsiktig och hållbar lösning.

Vi är stolta över att vara ett av Dalarnas mest rekommenderade företag inom branchen.

Kontakta oss redan idag så kan vi lämna en kostnadsfri offert!

Installation av solceller för privata villor i Avesta

Då priserna för solceller har sjunkit drastiskt under de senaste åren så är det också många privatpersoner som väljer att installera solceller för sin villa i Avesta. Det främsta skälet till att en majoritet av alla installationer av solpaneler i Avesta är på en villa är att många privatpersoner blivit mer miljömedvetna.

Ett annat skäl är att investeringen i en solcellsanläggning att man blir mindre känslig då elpriset höjs. En investering i en solcellsanläggning för en normalstor villa återbetalar sig redan inom 10 – 12 år vilket gör att det går att få en bra avkastning på sin investering under lång tid framåt.

Att man nu även kan använda ett grönt avdrag på motsvarande 15 % av totalkostnaden har bidragit till att intresset för solceller fortsätter att öka i Avesta.

Solceller installerade på villa av Dalarnassolcellsmontage

Solceller för industrier och jordbruk i Avesta

Idag är det allt fler jordbruk och företag i Avesta som planerar att installera solceller för att på så sätt minska energikostnaderna för sin verksamhet. Jordbruk och industrier har stora energikostnader för sina verksamheter och är därmed känsliga för de prishöjningar som elbolagen utför.

Både jordbruk och industrier utför sin verksamhet främst under de tider som solen är uppe vilket innebär att de har möjlighet att förbruka en stor del av den elektricitet som solcellerna producerar. Det innebär att en investering i en solcellsanläggning har en kort återbetalningstid och därefter kan man se fram emot sänkta energikostnader under många år framåt.

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Goda förutsättningar för installation av solceller i Avesta

Både industrier och jordbruk har ofta stora lokaler, maskinhallar och andra ekonomibyggnader som har stora takytor. Det betyder att det finns bra förutsättningar att kunna installera en större solcellsanläggning och därmed spara 10 000-tals upp till 100 000-tals kronor på sänkta energikostnader per år. Andra vinster med att installera solceller för era lokaler i Avesta är att den stora mängd grön el som jordbruk och industrier kan producera bidrar till en bättre miljö.

Låt våra solcellsspecialister göra en analys inför er investering i solceller

Vi hos Dalarnas Solcellsmontage har utbildade och certifierade solcellsexperter som varit verksamma i branschen under många år. Det innebär att det finns en stor kunskap och massor av erfarenhet för att finna kreativa och skräddarsydda lösningar vid installation av storskaliga solcellsanläggningar för alla typer av verksamheter.

Våra solcellsspecialister kan utföra en analys av era behov, fastigheter och förutsättningar så att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv lösning som ger maximal avkastning. Vi bistår er genom hela projekten från projektering, inköp av solpaneler och installation till igångsättande av er solcellsanläggning. När ni anlitar oss för ert solcellsprojekt kan ni vara trygga med att arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet för att ni ska få ut maximal effekt från era solceller.

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte

Om ni planerar att installera solceller för er verksamhet i Avesta kan ni kontakta oss på Dalarnas Solcellsmontage för att boka ett kostnadsfritt hembesök, utan några förpliktelser. Då kan vi presentera en kostnadseffektiv lösning som ger ert företag maximal avkastning på er investering. Vi utför även analyser och bistår med konsultation genom hela projektet.

Väldigt duktiga montörer.
Instalationen gick fort och fungerar bra.
Jag rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage
/Carl och Inga Larsson
Google recension
Hade haft några företag på besök före att Elias Sjögren kom hem till mig. Kombinationen av hans expertis och den lokala tryggheten med koncernen gjorde valet enkelt för mig. Allting har gått jätte bra från Besök till installation. Rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage.
Google recension
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage! 5/5
Facebook recension

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!