Solpaneler & Solceller i Ludvika

Dalarnas län
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

Dalarnas Solcellsmontage är en lokal aktör med många års erfarenhet i branschen. Vi arbetar med trygga installatörer och trygga produkter, så din investering i solceller i Ludvika ska bli långsiktig.

Har du några funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss! Vi kan även komma ut på ett kostnadsfritt hembesök för att skräddarsy en offert efter ditt behov.Många som planerar att installera solceller på sin fastighet i Ludvika funderar på att beställa solcellspaneler och utföra arbetet själv, för att minska kostnaderna för sin solcellsinstallation. Dock kan det vara bra att känna till att det inte är tillåtet att installera solceller själv då risken för att det uppstår fel är stor vilket kan leda till brand eller andra skador. Dessutom finns en risk att installationen inte blir korrekt utförd så att man får ut maximal effekt av sina solceller.

Att installera solceller på sin fastighet i Ludvika

Man får inte installera solpaneler själv då dessa har elledningar som ska seriekopplas mellan alla solpaneler och sedan förankras säkert på taket. För montering och installation av solceller som inkluderar elektricitet ska arbetet utföras av en behörig elektriker som omfattas av ett elinstallationsföretags egenkontrollprogram.

Det man däremot får göra själv vid installation av solceller i Ludvika är att montera läkt och de fästen som solpanelerna ska monteras i. Det är dock ett litet arbete som en erfaren och kunnig solcellsmontör utför snabbt och därmed till en minimal kostnad. Dessutom finns även risker med att takets tätskikt skadas om man inte har den kunskap som krävs för att utföra säkra takarbeten.

Solceller installerade på villa av Dalarnas Solcellsmontage

Anlita Dalarnas Solcellsmontage vid installation av solceller i Ludvika

Dalarnas Solcellsmontage har utbildade och certifierade solcellsmontörer som vet hur arbetet med en solcellsinstallation ska utföras på ett korrekt sätt, enligt gällande branschregler. Vi har behöriga elektriker som utför säkra elinstallationer så att du får ut maximal effekt från dina solceller.

Vi kan erbjuda en helhetslösning där projektering, solpaneler, installation och igångsättning av solcellsanläggningen ingår till ett fast pris. Då du anlitar oss för din installation av solceller i Ludvika kan du också använda dig av det gröna avdraget. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 15 % på både material och arbetskostnader. Avdraget får du direkt på vår faktura.

Givetvis får du alltid trygga garantier på arbete, produkterna och en effektgaranti!

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Boka kostnadsfritt hembesök

Om du vill få hjälp med att installera solceller i Ludvika kan du kontakta oss på Dalarnas Solcellsmontage för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi granska din fastighets förutsättningar och bistå med konsultation då du ska välja solceller.

Väldigt duktiga montörer.
Instalationen gick fort och fungerar bra.
Jag rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage
/Carl och Inga Larsson
Google recension
Hade haft några företag på besök före att Elias Sjögren kom hem till mig. Kombinationen av hans expertis och den lokala tryggheten med koncernen gjorde valet enkelt för mig. Allting har gått jätte bra från Besök till installation. Rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage.
Google recension
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage! 5/5
Facebook recension

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!