Solpaneler & Solceller i Gävle

Gävleborgs län
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

Planerar du att investera i solpaneler för din villa i Gävle finns det en del saker som du behöver tänka på. Även om det är en ganska okomplicerad process att installera solceller idag så krävs det ändå rätt förutsättningar för att få ut optimal effekt från dina solceller och därmed erhålla maximal avkastning.

Kontakta oss på Dalarnas Takmontage om du vill ha kostnadsfri rådgivning kring Solceller!

Att montera solceller på ditt hus i Gävle

När du ska installera solpaneler i Gävle behöver du första inspektera vilka förutsättningar som råder för din villa.

• Har taket tillräckligt stort utrymme i söderläge?

• Är taklutningen på mellan 15 – 60 grader?

• Hamnar ditt tak i söderläge i skugga någon gång under dagen?

Även om ditt tak inte uppfyller de mest optimala förutsättningarna så går det även att installera solceller för fastigheter i Gävle på tak som vetter mot sydväst, sydöst, väster eller öster. Dock får man en något sämre effekt från sin solcellsanläggning.

Solceller installerade på villa i Gävle av Dalarnas Solcellsmontage

Hjälpmedel att använda sig av då huset inte har optimala förutsättningar

Som tidigare nämnts går det att installera solceller för sin villa i Gävle i andra väderstreck. Då kan man också välja att installera optimerare som ser till att dina solceller alltid får ut maximal effekt utifrån rådande förutsättningar. Om taket inte har korrekt lutning går det att montera solceller på en ställning alternativt kan man istället montera solcellerna på marken.

Konsultera oss på Dalarna Solcellsmontage

Du är välkommen att kontakta ossDalarnas Solcellsmontage som är det ledande företaget i Dalarna på solceller. Då kan vi göra ett kostnadsfritt hembesök för att inspektera ditt hus, utföra analyser och sedan bistå med konsultation så att du kan välja den bästa solcellsanläggning för ditt hus.

När du anlitar oss för din installation av solpaneler i Gävle så får du hjälp hela vägen från projektering och inköp av solceller till installation och igångsättande av ditt system. Självklart erbjuder vid dig ett fast pris för din solcellsinstallation, trygga garantier och pålitlig kundservice, både före, under och efter din installation.

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Kontakta oss för att boka kostnadsfritt hembesök

Dalarnas Solcellsmontage utgår från Falun och utför solcellsinstallationer i hela Dalarna med omnejd. Vi har utbildade och erfarna solcellsspecialister som kan hjälpa dig hitta den mest optimala solcellsanläggningen för din fastighet. Vi kan också erbjuda dig marknadens bästa garantier så att du kan vara trygg med dina solceller i Gävle även efter att vi är klara.

Självklart kan du också använda dig av det gröna avdraget då du anlitar oss för din solcellsinstallation. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 15 % av totalpriset. Avdraget får du redan på vår faktura.

Väldigt duktiga montörer.
Instalationen gick fort och fungerar bra.
Jag rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage
/Carl och Inga Larsson
Google recension
Hade haft några företag på besök före att Elias Sjögren kom hem till mig. Kombinationen av hans expertis och den lokala tryggheten med koncernen gjorde valet enkelt för mig. Allting har gått jätte bra från Besök till installation. Rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage.
Google recension
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage! 5/5
Facebook recension

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Gävleborgs län

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!