Solpaneler & Solceller i Gävleborgs län

Dalarnas Takmontage
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

De senaste 10 åren har priserna på solpaneler i Gävleborgs län sjunkit med upp till 80 % vilket har lett till att många privatpersoner idag väljer att installera egna solceller för sin villa. Till detta har man möjlighet att använda sig av ett grönt avdrag på motsvarande 15 % av totalpriset vilket gör att en investering i Solpaneler för en villa i Gävleborgs län blir än mer lönsam.

Kontakta oss på Dalarnas Solcellsmontage redan idag,
så berättar vi gärna mer!

Installera solpaneler i Gävleborgs län

När du ska installera solceller är det viktigt att du väljer en solcellsanläggning som är rätt dimensionerad för din fastighet. För att få en bra avkastning på din investering så ska solpaneler för en villa i Gävleborgs län ha en effekt som innebär att den klarar av att producera minst 50 % av din villas elförbrukning. Det gör att återbetalningstiden blir så kort som 10 -12 år. Därefter kan du se fram emot en bra avkastning i form av sänkta energikostnader i upp till ytterligare 20 år.

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Rätt förutsättningar vid installation av solpaneler i Gävleborgs län

I många fall finns det bra förutsättningar för att få ut maximal effekt för sina solpaneler i Gävle och Sandviken, ibland kan det behövas lite justeringar. När du ska installera solceller i Gävleborgs län kan du vända dig till oss på Dalarnas Solcellsmontage som är marknadsledande inom solceller. Våra solcellsexperter kan hjälpa dig att finna den mest optimala lösningen för dina solceller så att du får ut maximal avkastning på din investering.

När du väljer oss som din leverantör av solpaneler i Gävleborgs län är vi med dig från start till mål. Det innebär att vi utför analyser så att vi kan erbjuda dig den mest optimala lösningen för din solcellsanläggning. Vi projekterar, hanterar alla inköp, installerar dina solceller och slutligen så startar vi upp anläggningen så att du kan börja producera din egen gröna elektricitet.

Solceller installerade på villa av Dalarnas Solcellsmontage

Boka ett kostnadsfritt möte med våra solcellsexperter

Vi hos Dalarnas Solcellsmontage utgår från vårt kontor i Falun och utför arbeten i Dalarna och Gävleborgs län med omnejd. Våra solcellsspecialister har lång erfarenhet inom branschen vilket gör att du kan vara trygg med att du får den mest effektivaste lösningen för ditt hus. Dessutom kan vi erbjuda dig marknadens bästa garantier så att du kan känna dig säker även efter att vi har installerat dina solceller.