Hem

Vårt arbetssätt

En kontaktperson

Du har alltid en och samma kontaktperson under hela processen - från start till mål.

Utbildade montörer

Alla våra montörer på Dalarnas Solcellsmontage är specialutbildade för installation av solel.

Fotodokumentation

Ditt system fotodokumenteras under hela processen så att du själv kan gå tillbaka och se att installationen är korrekt. Anläggningen kommer sedan att få en slutkontroll av vår personal.

Vår arbetsprocess vid installation av solenergi

I fem steg erbjuder vi dig en säker och trygg installation av dina solceller som gör att du kan sänka dina energikostnader och samtidigt bidra till en bättre miljö.

1
2
3
4
5
Kostnadsfritt hembesök

När du har kontaktat oss och bokat ett kostnadsfritt möte kommer våra solcellsexperter ut till din fastighet för att vägleda dig genom hela processen då du ska installera solpaneler. Vi börjar med att granska de förutsättningar som föreligger för att du ska få en lyckad installation som ger maximal effekt.

Vi bistår även med konsultation kring dina val av solpaneler och växelriktare så att du kan välja den mest effektivaste och lönsammaste solcellsanläggningen för din fastighet. Därefter överlämnar vi en offert med ett komplett pris för din installation av solenergi.

Projektplanering

Vi tar hand om all logistik kring projektet som exempelvis att köpa in solceller och annat kringmaterial som behövs för att göra en korrekt installation av dina solceller.

Installation av dina solceller

På angivet startdatum kommer våra utbildade och erfarna solcellsmontörer att påbörja arbetet med din solcellsinstallation. Slutligen kommer en behörig elektriker att ansluta dina solceller till din växelriktare och din fastighets elnät.

Uppstart av din solcellsanläggning

Efter att elbolaget har monterat en ny elmätare på din fastighet kommer vi ut för att starta igång din solcellsanläggning och samtidigt kontrollera att den fungerar med full effekt.

Slutkontroll och dokumentation

Efter att vi är klara så genomför vi en besiktning av din solcellsanläggning tillsammans med dig så att du är 100 % nöjd med vårt arbete.
Slutligen överlämnar vi garantiåtaganden och en faktura där vi redan har dragit av det gröna avdraget på motsvarande 15 % av totalkostnaden.

Super nöjd! Professionellt bemötande, hantering och utförande genom hela processen! Tack Elias, montörer och elektriker för ett väl genomfört arbete!
Per Eckestad
Lövåsvägen 31 Falun

Boka kostnadsfri rådgivning från en solcellsexpert

Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Vad som alltid ingår när du anlitar Dalarnas Solcellsmontage

Högkvalitativa solpaneler
En personlig kontaktperson
Utbildade och certifierade montörer
Fotodokumentation
Slutkontroll
Optimal effekt för solceller
Professionellt bemötande
Marknadens bästa garantier
Kompetent kundservice
Försäkrad personal
Boka kostnadsfritt hembesök

Solljus till energi

Sänk elkostnader

Insats för miljön

Våra tjänster

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Vi är Dalarnas mest rekommenderade företag inom solenergi

Vi är Dalarnas mest trygga och rekommenderade företag inom solenergi. Vi har genom åren fått fina recensioner både på Facebook och Google.

4.9 av 5.0 i betyg
5.0 av 5.0 i betyg

Baserat på 9st recensioner
på Facebook

4.6 av 5.0 i betyg

Baserat på 15st recensioner
på Google

Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller.
Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund.

Annika Larsen