Solpaneler & Solceller i Hudiksvall

Gävleborgs län
Personal på Dalarnas Solcellsmontage

Vill du slå ett slag för miljön och samtidigt sänka dina energikostnader för din fastighet kan du investera i solpaneler för ditt hus i Hudiksvall. Idag är det många privata fastighetsägare i Hudiksvall som valt att installera solceller då det över tid är en lönsam investering.

Kontakta oss på Dalarnas Solcellsmontage så kan vi komma på ett kostnadsfritt hembesök!

Att installera solceller i Hudiksvall

Idag krävs inte längre bygglov, utan i undantagsfall, samtidigt som all den krångliga administrationen kring bidrag och tillstånd för länge sedan är historia. Det gör att det är ganska okomplicerat att installera solceller om man väljer ett solcellsföretag som har behöriga solcellsmontörer som oss på Dalarnas Solcellsmontage.

Hur lång tid tar det att installera solceller i Hudiksvall?

Under normala omständigheter, då det inte finns kötider, går en installation av solpaneler i Hudiksvall relativt snabbt att genomföra. Efter att du har accepterat vår offert kan vi påbörja arbetet redan inom någon vecka, eller så snart materialet har anlänt och ställningen är på plats.

Vi behöver cirka 2 dagar på oss att genomföra monteringen på en normalstor villa. Därefter behöver en behörig elektriker ansluta solpanelerna till en växelriktare. När vi är klara så ska ditt elbolag komma ut till din fastighet och installera en ny mätare, vilket kan ta upp till ett par veckor.

Vi återkommer sedan för att starta upp din solcellsanläggning. Räkna med att hela processen från att du har beställt dina solceller till dess att du kan producera egen elektricitet tar cirka 1 – 2 månader.

Solceller på garage installerade av Dalarnas Solcellsmontage

Ansluta elbilsladdare till solceller i Hudiksvall

Om du har en elbil kan du också välja att installera en egen elbillsladdare hemma vid din bostad. Med en egen elbilsladdade får du många fördelar som bland annat att du kan ladda bilen under de tider som passar dig bäst.

Om du installerar en smart elbilsladdare kan du använda den elektricitet som dina solceller producerar för att ladda din bil. Det innebär att du kan sänka dina driftskostnader för din elbil rejält.

Behöver du hjälp med solenergi?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Kontakta oss

Frågor och svar om solpaneler i Hudiksvall

Vad kostar det att installera solpaneler i Hudiksvall?

Hur mycket en installation av solceller kostar beror på hur stor solcellsanläggning som ska installeras, vilka förutsättningarsom råder och en hel del andra faktorer. För att få ett exakt pris kan du kontakta oss på Dalarnas Solcellsmontage för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera din fastighet, göra en analys och därefter överlämna ett prisförslag.

Hur lång livslängd har solpaneler?

Solpaneler har idag en uppskattad livslängd på 30 år, eller mer, vilket gör att livslängden är detsamma som för ett tak. Det innebär att det är lämpligt att installera sina solceller i Hudiksvall i samband med ett takbyte.

Vad är återbetalningstiden för solceller?

Om man väljer en solcellsanläggning som producerar cirka 50 % av fastighetens energiförbrukning är återbetalningstiden för solceller cirka 10 – 12 år.

Väldigt duktiga montörer.
Instalationen gick fort och fungerar bra.
Jag rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage
/Carl och Inga Larsson
Google recension
Hade haft några företag på besök före att Elias Sjögren kom hem till mig. Kombinationen av hans expertis och den lokala tryggheten med koncernen gjorde valet enkelt för mig. Allting har gått jätte bra från Besök till installation. Rekommenderar Dalarnas Solcellsmontage.
Google recension
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage! 5/5
Facebook recension

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Gävleborgs län

Är du intresserad av solenergi? Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund!
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!